+47 62 45 00 01
support.trysil@skistar.com

Image
Image

Shimano Service Center
SSC ligger i underetasjen på Velkomstsenteret, og er et komplett sykkelverksted med dempeservice og reparasjoner for alle typer sykler. 
SSC driftes av Sport Lodgen, som selger Shimano sykkeldeler i butikken. Shimano har 26 offisielle Service Center i Norge.

Image

Johan Persson er hardvare-og verk- stedsansvarlig hos Sport Lodge’n. Han sitter med alt av hardvare- innkjøp, sommer og vinter. Johan kommer fra Malmø og har jobbet i bedriften siden 2015. 
Mitt forhold til sykkel: Jeg har drevet med sykling siden midten på 90-tallet. Sykler så mye jeg kan og forsøker å få til noen turer i uken i sommerhalvåret. Jeg er ikke vintersyklist. 
Mitt beste sykkeltips: Naturen er verdt å få med seg på tur. Jeg trives godt på naturlige stier på østsiden av Trysil. Syklingen på Grimsåsen og Ås er virkelig adrenalinsykling. Noe jeg verdsetter like høyt er høstturer i Bittermarka. Det er en fantastisk naturopplevelse!

Image

Alex Wellington er bedriftens «demper-nerd» og har ansvaret for vedlikehold og reparasjon av dem- pere på utleie- og kundesykler. Alex er fra Strømstad og har jobbet hos Sport Lodge’n siden august 2018.

Mitt forhold til sykkel: Jeg har vel i grunn levd livet på sti med terrengsykkel siden 1987. I seson- gen prøver jeg å være på sykkelen daglig, jeg konkurrerer i enduro og har alltid en neste tur på gang.

Mitt beste sykkeltips: Årets suksess har vært de mange «traktorspo- rene» på østsiden av Trysil – som berg- og dalbane med terrengsyk- kel. Riktig god underholdning!

Image

John Dahlgren

Image

Javier Piantoni

SkiStar Norge AS

Org nr: 977 107 520

Personvernerklæring

©2024 Sportlodgen. Utviklet av glåme